OneCNCXR2 7.62

Opdatering OneCNCXR2 V7.62 frigivet 18 Juni 2006.

Denne opdatering har nye funktioner og nogle justeringer og justeringer af softwaren.

Dette gælder for alle:

OneCNCXR2 Milling versioner

OneCNCXR2 Drejebænk versioner.

Denne opdatering har været baseret på brugernes rapporter og vores fortsatte afprøvning intern kvalitetskontrol.

Denne funktionalitet er ny:

OneCNCXR2 Milling-version

Profil funktion ved hjælp Machine Cutter Comp.

Dette har nu fuldført evne til back plot og simulere præcist maskinens bevægelser for indrejse og udrejse. Dette vil gøre kritiske bevægelse af maskinen langt mere visuel og præcis til, hvad de faktiske maskinens bevægelser er.

OneCNCXR2 Drejebænk Versioner

Drejebænk værktøj Turret position kontrol (Tool Change)

Drejebænken har en ny dialog til styring af dette.

Opdateringen er nu tilgængelig fra den automatiske opdatering server.

Den Extrude funktionen blev tilføjet til OneCNCXR2 Drejebænk versionen modellering.

Pitch output i Drejebænk Threading cyklusser blev modificeret til at acceptere decimaler i den tyske version i stedet for kommaer.

De G71 og G72 cyklusser blev modificeret til at have en hurtig bevægelse på den første linje af cyklen for at gøre for en mere effektiv cyklus flytte.

De G71 og G72 Cycles blev ændret yo har evnen bare at nummerere den første og sidste linje i cyklus i stedet for hver linje. Den evne er stadig der er også hver linje nummerering er påkrævet.

De G76 eller G92 Threading cykler "I" værdi blev ændret for altid være en negativ værdi for OD tråde og en positiv værdi for ID-tråde.

Turn Face-funktionen blev modificeret til at understøtte G41 Cutter Comp hjælp Left Hand kuttere over bagsiden af ​​en chef som et eksempel.

Hvis der er et problem med at hente bare prøve igen senere, fordi serveren kan være optaget, og kan fortælle dig, at det kan finde filen eller sådan.

Vi har stadig få brugerne hoppe på serveren til at opdatere tidligere OneCNC versioner tænker, at der er nye funktioner. Alle tidligere versioner til OneCNCXR2 er afsluttet, og ikke får nye funktioner eller funktionalitet.

For at få den nyeste teknologi, og du ikke har OneCNCXR2 du nødt til at kontakte din salgskontor om OneCNCXR2 fordi disse opdateringer er kun til OneCNCXR2.

Læs mere ...