OneCNC Series Updates

Dit is een geschiedenis van alle OneCNC updates.

Je kunt merken dat er soms een sprong in versie nummers kunnen zijn.

Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR5 Vrijgegeven als versie 30.36

De nieuwe functies van OneCNCXR5 opzichte van vorige versies kunt u hier vinden.

De link naar filmpjes van OneCNCXR5 nieuwe en bijgewerkte functies.

OneCNC heeft nu OneCNCXR5 Versie 30.43

Deze versie heeft een aantal nieuwe functies plus een groot aantal kleine veranderingen als gevolg van meldingen ontvangen van OneCNC wereldwijde ondersteuning kantoren.

OneCNCXR5 Mill Expert 4 assen gebruikers

Er zijn 2 nieuwe functie in OneCNCXR5 Mill Expert 4 asmodule

Deze functies zorgen voor een volledige 4 assige bewerking rond de as die in een bepaalde stap in bedrag en de andere is een continue spiraal bedrag rond de as.

OneCNCXR5 draaibank Expert gebruikers

Er zijn 2 nieuwe functies in OneCNCXR5 draaibank Expert 4 assen volledige bewerking module.

Deze functies zorgen voor een volledige 4-as rond de C-as in een set overstap bedrag of een doorlopende spiraal bedrag ook rond de C-as.

Deze functies zijn opgenomen in de vergunning voor de bovengenoemde producten zonder extra kosten.

OneCNCXR5 Wire EDM gebruikers

Nieuwe functies werden afgerond voor het potten van onregelmatige vormen.
Nieuwe methode van chaining werd voltooid voor het selecteren van kettingen aan welke kant van de lijn aan te geven.

Alle andere systemen

De meeste talen moest updates voor de veranderingen die we aan de verschillende functies hebben gemaakt weerspiegelen.

Een wijziging is gemaakt om Solidworks 2012 laden van het bestand te verbeteren.

Nieuwe helpbestand werd toegevoegd up-to-date oplevering OneCNCXR5 te brengen.

Mac-gebruikers
Er werden correcties toegepast voor sommige MAC systemen die gradiënt scherm lijnen in sommige hardware configuraties gebruikers kunnen nu de File ingesteld hebben> Eigenschappen> Kleuren> kunnen ze nu de Drawing Achtergrond> zodat beide kleuren zijn identiek aan het scherm corrigeren.

OneCNCXR5 Versie 30.43 is nu beschikbaar in de update-server.