OneCNC Series Updates

Dit is een geschiedenis van alle OneCNC updates.

Je kunt merken dat er soms een sprong in versie nummers kunnen zijn.

Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR5 30.65

OneCNCXR5 30.65 werd uitgebracht en heeft de volgende wijzigingen.

Er zijn 9 nieuwe taal toevoegingen.

De Taal veranderingen zijn:

Deens
Nederlands
Frans
Duits
Italiaans
Japanse
Koreaans
Pools
Turks

Items die niet in de laatste update werd vermeld, zijn:

Gebruik ";" Heidenhain reacties

OneCNC Post heeft nu een instelling in de post op de pagina algemene instellingen.
Geef dit en al () reacties worden vervangen, dit betekent dat in HEIDENHAIN is nu mogelijk om het gereedschap lijst functie in de post om alle instrumenten in het hoofd van het programma.

Process Tool pad Groep

Deze bevat nu een instelling genaamd Table Load Verplaats deze kunnen worden gebruikt om een ​​tabel laden positie in het programma in te voeren bij gebruik van de 3-as re-functie bijvoorbeeld.

Graphics Beeldscherm

Werd een correctie toegepast om grote radius oppervlakken op modellen beter weer te geven. Dit is onderdeel van de nieuwe laad-aanpassingen voor grote bestanden.

Lees meer ...

OneCNCXR5 30.64

OneCNCXR5 update 30.64 heeft een aantal wijzigingen en updates.

OneCNCXR5 Frezen versies hebben een belangrijke functie toevoeging.

Dit geldt voor:

OneCNCXR5 Express
OneCNCXR5 Mill Advantage
OneCNCXR5 Mill Professional
OneCNCXR5 Mill Expert

De nieuwe functionaliteit is 3 Axis herpositionering

Deze nieuwe functionaliteit maakt het mogelijk voor het onderdeel CAM programmeren via de NC Manager op elk vlak, zonder het verplaatsen van het onderdeel.

Het is gewoon een simpele instelling om Re-positie zet vervolgens het plaatsen van het vliegtuig op het gezicht op de gewenste orign voor de programmering om automatisch op het XY-vlak worden geplaatst.

De nieuwe functionaliteit maakt het mogelijk om de bewerking van alle gezichten en biedt volledige preview en simulatie van het uitgevoerde deel. Dit is mogelijk omdat alle vlakken zijn bewerkt alsof ze op de XY standaard vliegtuig en al het voorbeeld en simulatie wordt ook toegepast op soortgelijke wijze waardoor de volledige preview-en simulatie van het onderdeel.

Het bericht heeft de geautomatiseerde mogelijkheid om de bewerking te stoppen om de machine operator in staat te spiegelen of opnieuw instellen van het deel voor de volgende operatie.

De volgende gelden voor alle OneCNCXR5 toepassingen.

Werkbriefje View en Output.

Om gebruikers te helpen met laptops met lage schermresolutie het dialoogvenster werkbriefje is veranderd. De menu-sectie maakt nu gebruik van het slaan en instellingen voor die gebruikers. De PDF is gemaakt met meerdere pagina's waar die nodig is om duidelijk alle pagina's van informatie te bekijken.

De PDF wordt standaard opgeslagen in een PDF-submap maar de pathing kan worden geconfigureerd door de gebruiker naar een map naar keuze.

Snap maskering van OneCNC automatische snap controle

Voor gebruikers die niet volledig gewend aan het gebruik van de volledig interactieve automatische snap in OneCNC maskeren is ingevoerd voor die situaties. Het maskeren is een eenmalige masker om deze gebruikers te helpen.

Nieuwe Help-bestand

Een nieuwe Help-bestand is nu op zijn plaats met informatie tot en met de nieuwe functies.

Afbeelding Quality Control

OneCNC in ontwikkeling met de nadruk op snelheid van grote bestanden is het veranderen van bepaalde aspecten van het importeren en verwerken als gevolg van deze. In deze update is er een verandering om beter te helpen gebruikers om te begrijpen met automatische instellingen voor de beeldkwaliteit controle versus de snelheid prestaties voor grote bestanden.

Lees meer ...

OneCNCXR5 30.54

Er zijn een aantal nieuwe toevoegingen veranderingen en aanpassingen in deze versie en ze gelden voor alle versies van OneCNCXR5

Nieuwe functie voor OneCNCXR5 Mill Expert
OneCNCXR5 Mill Expert ondersteunt nu Slot Gereedschap voor undercut bewerking. Dit zorgt voor een veel grotere ondersnijding dan Lollypop instrument dat voorheen het enige gereedschap automatisch ondersteund. Dit Slot hulpmiddel vermogen zorgt voor een scherpgerande gereedschap (beide kanten) of een radius gereedschap (beide randen radius) ondersteuning.

Nieuwe functie voor OneCNCXR5 draaibank Expert
OneCNCXR5 draaibank Expert Multi Axis ondersteunt nu Slot Gereedschap voor undercut bewerking. Dit zorgt voor een veel grotere ondersnijding dan Lollypop instrument dat voorheen het enige gereedschap automatisch ondersteund. Dit Slot hulpmiddel vermogen zorgt voor een scherpgerande gereedschap (beide kanten) of een radius gereedschap (beide randen radius) ondersteuning.

Veranderingen voor alle CAM versies van OneCNCXR5
Er is een aangepast dialoogvenster voor het werkbriefje om gebruikers te helpen met een lage resolutie laptop. Dit stelt de bedieningsknoppen gemakkelijker toegankelijk.

Talen
Nieuwe bijgewerkte talen werden ingevoerd om de schuim-functionaliteit ondersteunen.

Windows 8
Er werden correcties toegepast voor OneCNCXR5 om de nieuwe Windows 8-besturingssysteem te ondersteunen. Het is nog niet officieel goedgekeurd voor Windows 8, omdat de Windows 8 is nog niet realeaed in de definitieve versie.

OneCNCXR5 Mill Manual
Er is een nieuwe OneCNCXR5 printversie Mill Manual nu beschikbaar. Neem contact op met uw steun kantoor om uw exemplaar te ontvangen.

Andere aanpassingen
Andere toegepast op Z niveau voorbewerken aanpassingen, Z niveau Flat Machining, Z niveau voorbewerken en Z niveau Rest voorbewerken verspanen. Deze gelden voor lopende tolerantie aanpassingen.