OneCNCXR6 bijwerken 40,93

We hebben OneCNCXR6 versie Versie update 40.93 vrijgegeven

5 Axis Toevoegingen

Deze update bevat een belangrijke update van het 5-assige paal mogelijkheid om een ​​machine aan te passen doorgaans als de horizontale stijl CNC-bewerkingscentrum.

Dit is in wezen in een horizontale stijl 5 assige machine en de 5e as roteert om de X-as.
Als u een 5-assige machine die je gelooft heeft deze configuratie is het essentieel dat u contact opnemen met uw OneCNC support office voor hulp bij het gebruik van deze functie.

OneCNCXR6 Talen

Er is een grote update van de Chinese traditionele versie.

OneCNCXR6 Wire EDM

Er was een verandering aangebracht in de vorm EDM-functie. Voorheen werd het verlof voor afwerking was verlaten groter is dan de ingestelde hoeveelheid.

OneCNCXR6 Mill Drilling

Wijzigingen werden gemaakt voor een boordiepte probleem gevonden in Siemens Machine Cycle berichten.

Dit OneCNCXR6 versie-update 40.93 is nu abailable in de update server

Lees meer ...