OneCNCXR7 Release 51.89

OneCNC heeft OneCNCXR7 Versie Update 51.89 uitgegeven

Er zijn veel aanpassingen in deze versie die van toepassing is op alle versies van OneCNCXR7

De belangrijkste wijzigingen in deze release zijn:

Entiteiten uitpakken:

Veel gebruikers werden gebruikt om geometrie-entiteiten gewoon op te halen naar de huidige laag.

OneCNC in de vorige versie gaf de mogelijkheid om extracten uit te trekken en te verplaatsen naar een laag genaamd uitgepakt als standaardinstelling. Dit werd gedaan om gescheiden gehaald geometrie te scheiden, omdat het geëxtraheerd is de beste geschikte geometrie in plaats van getekende geometrie. OneCNCXR7 Versie update 51.88 extracteert nog steeds de geëxtraheerde entiteiten naar de geëxtraheerde laag, maar ondersteunt ook het overschakelen van de extractie naar de huidige laag.

Deze nieuwe instelling vindt u Bestand> OneCNC Eigenschappen> Lagen tabblad

extract

Chinees taalversie:

Deze release bevat de meest recente updates voor de traditionele en vereenvoudigde versies van Chinese talen.
Er is een update voor de Duitse en Japanse talen om de laatste wijzigingen weer te geven.

Dimensies

3D-afmetingen kunnen nu entiteiten gebruiken die niet op hetzelfde vlak zijn.
Deze mogelijkheid mag alleen met zorg gebruikt worden.
De weergave moet worden gedraaid naar het vliegtuig waarop de afmeting moet worden bekeken om te controleren of de dimensie de benodigde entiteiten verwijst.
In 3D zijn de referentielijnen mogelijk niet op de geselecteerde entiteiten

dinension

True Type Fonts

Tekst naar geometrie (vectored text) True Type lettertypen functie gebruik werd gevonden dat sommige lettertypen gedupliceerde entiteiten hadden. Deze versie corrigeert dat, zodat er geen gedupliceerde meetkunde is die een meervoudige gravure van die entiteiten veroorzaakt.

Koelmiddelinstelling

De bewerking van de koelvloeistofnaam in het dialoogvenster Gereedskapsverandering is niet goed opgeslagen.

Dit is nu beschikbaar in de OneCNC update server