OneCNCXR7 bijwerken 50,90

We zijn het vrijgeven van vandaag OneCNCXR7 update Versie 50.90

In deze versie zijn er heel wat veranderingen.

OneCNC Help File

In het Engels versie is er een nieuwe, geactualiseerde helpbestand nu opgenomen in de installatie.
Deze bijgewerkte Help-bestand bevat ook informatie over de nieuwe OneCNCXR7 Tool File en draaibank Holder-systeem.

OneCNC Font attributen.

OneCNC lettertype attributen van vet en cursief Deze kunnen nu worden geselecteerd op de lettertypen die eigenlijk hebben dit vermogen.

Als u klikt op het lettertype in de dialoog en de Stoute en of Cursief raken niet grijs is dit meand dat u deze attributen kunnen selecteren indien nodig.

keten Text

Keten tekst was niet eerder beschikbaar met lijn lettertypen. In deze release zijn ze nu beschikbaar zijn.

Leader Arrow Tekst

De instelling van de schuine lettertype eerder leiden tot een omweg van de leider en dit is gewijzigd in deze release.

DXF DWG Export / Import

Het werd gevonden bepaalde Unicode-lettertypen zijn niet correct exporteren en wanneer geïmporteerd naar andere CAD of terug in OneCNC de tekst was niet geldig. Enkele symbolen zoals diametersymbool was ook een probleem. In andere gevallen was de invoer niet beschikbaar Deze zijn in deze versie verholpen, zodat import / export bedrijf moet goed zijn ..

Er moet ook worden bedacht dat als je het verzenden van DWG of DXF-bestanden naar andere partijen voor de invoer in hun CAD moet u ervoor zorgen dat uw instellingen zijn geschikt. Pijlpunten mag niet worden gesloten en moet net de open lijn stijl te zien in alle andere CAD. Gebruikers moeten de Windows-lettertypen die beschikbaar zijn te gebruiken als een standaard te installeren zodat andere gebruikers met CAD in Windows ook hen kan lezen.

Als gebruikers de voorkeur aan de beter uit dimensies die in OneCNC in staat zijn te sturen raden we sturen ze als PDF-document.

Solidworks 2017

Solidworks 2017 wordt nu vrijgegeven, maar OneCNCXR7 heeft nog als 2017-bestanden importeren. Bestanden van Solidworks 2017 moet als een eerdere versie op te slaan of als een STEP-bestand of andere tot het beschikbaar is geïmporteerd worden.

Lees meer ...