OneCNCXR8 version 63.66

Detta är en stor utgåva och har uppdateringar av viktiga funktioner och funktionalitet.

språk
Det finns en uppdatering till OneCNCXR8 koreansk översättning i den här uppdateringen
Det finns en uppdatering till den tyska översättningen av OneCNCXR8 i den här uppdateringen
Det finns en uppdatering till OneCNCXR8 traditionell kinesisk och förenklad översättning i den här uppdateringen
Uppdaterat språk italienska och XR8 italienska hjälpfil final
Uppdaterat språk japanska 220805

Uppdatering av DXF-översättare
Det gjordes en förändring för att bättre hantera splinegeometrin i den här utgåvan
Det gjordes en förändring för att bättre hantera unicode-text i lagernamn och text

Uppdatering av DWG Translator
Det gjordes en förändring för att bättre hantera splinegeometrin i den här utgåvan
Det gjordes en förändring för att bättre hantera unicode-text i lagernamn och text

Z-nivå Grov funktion
Z-nivå grovfunktion har en stor uppdatering för att bättre hantera Zig Zag-inträde till Z-nivå grov.

Kommandohanterare
Command Manager i alla ObeCNCXR8-versioner uppdateras i den här utgåvan.

OneCNC XR8 Command Manager har uppdaterats för optimal visning i olika skärm- och fönsterstorlekar

Z-nivå Grov funktion
Z-nivå grovfunktion har en stor uppdatering för att bättre hantera Zig Zag-inträde till Z-nivå grov
Beräkningen av den säkra positionen för Zig Zag har förbättrats för traditionell ficka
Z Level Rough-verktygsbanan har uppdaterats för att bättre hantera Zig Zag-inträde

Uppdateringar av verktygstipsfunktionen

Denna OneCNC XR8 version 63.66 är tillgänglig i OneCNC File Manager.

Läs mer ...