OneCNCXR5 30,46

Dette er en vigtig udgivelse, fordi det løser et problem i Mill-versioner ved hjælp af traditionel lomme.

Der var et problem rapporteret i traditionel lomme under visse omstændigheder og indstillinger og denne vigtige opdatering er frigivet for at rette dette.

På andre OneCNCXR5 versioner såsom drejebænk Wire EDM opdateringen er primært sproglige rettelser ændringer og tilføjelser.

Der er også en række mindre korrektioner doe til rapporter og intern kvalitet kontrol.

Der er også 6 nye sprog at afspejle de ændringer og yderligere funktionalitet.

OneCNCXR5 30.46 er nu tilgængelig i opdateringen serveren.

Læs mere ...